پس از پایان دفاع مقدس و شروع دوران سازندگی در امتداد تحولات گسترده میهن اسلامی، بنیان نهادن ساختاری جدید و اتخاذ سیاستهایی که بتواند شاکله اقتصادی کشورمان بدون اتکاء بر درآمدهای نفتی استوار گشته و از گزند آسیبهای ناشی از سیاستهای سلطه گران جهانی مصون بماند، ضروری تشخیص داده شد، تا با تدوین و تصویب قوانین لازم و اتخاذ برنامه های بلند مدت از سوی مسئولین نظام مقدس اسلامی و مراکز مهم سیاست گذاری، عصر نوینی در کشور آغاز گردد. در راستای این سیاست نوین، با انجام مطالعات و تحقیقات لازم، در مناطق مختلف با توجه به پتانسیل نهفته و امکانات هر منطقه تغییرات ساختاری و زیربنایی صورت گیرد. لذا مناطقی از کشور را به دلیل شرایط خاص آن تبدیل به مناطق آزاد نموده و مناطقی دیگر را در عداد مناطق گردشگری لحاظ نمودند و مناطق ویژه ای نیز به دلیل رعایت مصالح عالیه کشور به مناطق صنعتی تبدیل گشت. منطقه رودبارقصران بدلیل نزدیکی به پایتخت وبرخورداری از طبیعت زیبا و دل انگیزش همواره محل حضور و تردد خیل بیشماری از سیاحتگران و ورزشکاران و حتی خواص سیاسی بوده است. لذا با توجه به ویژگیهای خاص موجود، تغییر و ارتقاء سیاسی منطقه با ادغام شش روستای همجوار، بنیان تشکیل شهری جدید بنام «شمشک» پی ریزی و در دستور کار مسئولین و متولیان اجرائی و عالی کشور و هیات محترم دولت قرار گرفت .پس از طی مراحل مختلف و انجام کارشناسی لازم و مکاتبات متعدد و پیگیری فراوان و قریب به دو سال گردش کار اداری، سرانجام در تاریخ ۰۹/۰۸/۹۱ به درخواست و پیشنهاد وزارت کشور با ادغام شش روستای” جیرود- دورود- دربندسر- شمشک پائین- شمشک بالا- سفیدستان،” ایجاد شهر «شمشک» از سوی هیات دولت تصویب شد و با صدور اطلاعیه ای رسمی، اعلان عمومی گردید تا با انسجام و ادغام امکانات و بهره مندی از انگیزه بیشتر و مشارکت آحاد مختلف و ایجاد زیرساخت های لازم و تخصیص امکانات مورد نیاز به اهداف مطروحه در صدر این مقال گامی اساسی برداشته شود. پیرو این تصمیم در دهه مبارک فجر سال ۱۳۹۱ شهرداری شمشک رسما افتتاح گردید .
پس از اعلان رسمی شهر بلافاصله تعدادی از اعضای شوراهای اسلامی روستائی بنامهای : آقایان محمد شمشکی از شورای اسلامی روستای شمشک پائین- محمدرحیم کیاشمشکی از شورای اسلامی روستای شمشک بالا- رحیم کیاشمشکی از شورای اسلامی روستای سفیدستان- کاظم ساوه و احمد محمدصالح از شورای اسلامی روستای دربندسر بعنوان شورای اسلامی شهر جدید انتخاب و رسماً شروع بکار نموده و در انتخابات داخلی آقای احمد محمدصالح به ریاست شورای اسلامی شهر و محمدرحیم کیاشمشکی بعنوان نایب رئیس و رحیم کیاشمشکی بعنوان خزانه دار منصوب شدند.
در ادامه با پیشنهاد و معرفی آقای محمدتقی جاپلقی از سوی استانداری تهران و تصویب شورای اسلامی دوره سوم، اولین شهردار شمشک رسماً منصوب و در روز نوزدهم بهمن ماه ۱۳۹۱ و همزمان با دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی و با حضور مسئولین مختلف استان و شهرستان و منطقه و مردم در صحن حرم مطهر امامزاده محمد(ع) و در جوار گلزار شهدای شمشک فعالیت رسمی شهرداری شمشک آغاز و ساختمان آن نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرارگرفت.
در ۲۴ خرداد ماه ۱۳۹۲ همزمان با انتخابات ریاست جمهوری، چهارمین دوره انتخابات شورای های اسلامی نیز در این شهر جدید برگزار گردید واعضای دوره چهارم انتخاب و پس از طی مراحل قانونی رسما کار خودراآغاز کردند
با برگزاری انتخابات سراسری شوراها در تاریخ ۲۴ خرداد سال ۹۲ اعضای چهارمین دوره شورای اسلامی شهر شمشک دربندسر نیز انتخاب و پس از تأیید صحت انتخابات در این شهر به ترتیب آقایان: محمد کیادربندسری- جواد شمشکی- حمزه محمدصالح- حسین رجب بلوکات و احمد محمد صالح برای یک دوره چهار ساله به عضویت شورای اسلامی این شهر درآمدند.
شهر شمشک که با تجمیع شش روستای سفیدستان، شمشک بالا، شمشک پایین، دورود ، جیرود و دربندسر پا به عرصه سیاسی منطقه رودبار قصران و شمیرانات گذاشت، از دیرباز مورد توجه بسیاری ازخواص و رجال سیاسی، ثروتمندان و شهروندان کلانشهر تهران قرار داشت.
اگر چه شهرت این منطقه به قبل از جنگ دوم جهانی و اکتشاف و استخراج از معادن ذغال سنگ آن یعنی سال ۱۳۰۵ بر می گردد ولی نقطه عطف این توجه، به زمان احداث پیست اسکی شمشک دردهه ۳۰شمسی می باشد که همه ساله در فصل زمستان جمع کثیری از علاقه مندان و اسکی بازان برای ورزش به این منطقه مراجعه می کردند.
حضور دولت مردان و رجال سیاسی برای اقامت تابستانه و بهره مندی از این منطقه ییلاقی نیز به دوران تسلط ملی گراها یعنی سال های دهه ۳۰ شمسی به بعد مربوط می شود که استقرار در این منطقه را به عنوان محلی امن برای برقراری محافل حزبی و گعده های سیاسی خود مناسب دیدند.
با بررسی های دقیق و کارشناسی صورت گرفته اعضای شورای دوره چهارم پس از شروع فعالیت رسمی خود و پس از بررسی همه جانبه در مورد هریک از کاندیداهای شهرداری در موعد قانونی جناب آقای مهندس”محسن تاجیک” را به عنوان دومین شهردار شهر جدیدالتأسیس ” شمشک “معرفی و پس از تأیید مراجع ذیصلاح، فعالیت رسمی ایشان آغاز گردید.